Home
Een dankwoord
Sitemap
Laatste updates
Contactformulier
Gastenboek
Wie ik ben
Mijn ouders
Surabaya's historie
Cannalaan buaya's
Indië en oorlog
Archipel oorlogen
Indië en Youtube.
Zieleroerselen
Verhalen over susje
Diverse verhalen
Volkeren in Indië
Indo's in den Verre
Foto's algemeen
Externe Indo links
GEZOCHT


Indo's eten in hun leven gemiddeld
rijstkorrels per jaar en 5 kilo sambel

HULP GEZOCHT.... Wie kan hulp bieden op hier geplaatste vragen.

In mijn zoektocht naar mijn verleden, staan nog diverse vragen open en daarom plaats ik deze vraagtekens hier in de hoop dat een toevallige voorbijganger mij verder op weg kan helpen.

Maar, een voorbijganger van deze site die zelf ook openstaande vragen heeft, mag en kan die hier ook plaatsen. Uiteraard dienen de vragen betrekking te hebben over het oude gebeuren en dus NIET vragen/verzoeken over bijvoorbeeld een Scooter te koop of Kamer te huur e.d.  Zie het maar als een gratis advertentie service.

Indien men meent een antwoord of vraag te hebben, gelieve u het contactformulier te gebruiken en daarin uw contactgegevens te vermelden. Ik neem dan vervolgens contact met u op. Bij voorbaat dank.

Nu dan mijn eigen genummerde verzoeken:

1) Mijn pleegmoeder links en mijn zus Miep anno eind 1949/begin 1950 aan de Katjapiring straat te Soerabaja. Wie herkent de Marine man op de foto? Ik weet slechts, dat hij Guus heette. Guus was één der laatsten van de Politionele Actie troepen die terugtrokken naar Nederland na dec 1949. Hij zal hier een jaar of 20 oud geweest zijn. Nog in leven anno 2013? Misschien nazaten of familieleden die nog iets kunnen vertellen?

 

2) Met pijlen gemerkt: mijn broer Cor. Wie weet wie de andere 4 jongens van de Marine zijn? Het waren allen opvarenden van HMS de Ruyter en allen (??) sneuvelden tijdens de Slag in de Javazee febr 1942. De foto is genomen in de Sawahan buurt Surabaya vlak voordat men uitvoer om slag te leveren. Het is de laatste foto waarop mijn broer te zien is.

Ter info:

  • 1ste Rij : Vraagteken, Vraagteken.
  • 2de Rij :  Cor (met pijlen), Vraagteken, Mijn zus Julia, Mijn zus Petronella, Mijn nicht Mienie
  • 3de Rij : Mijn pleegpa Thom Phefferkorn, mijn pleegma Nancy ten Cate, vraagteken, vraagteken.
  • 4de Rij : 4 kinderen vraagteken.

 

3) Mijn moeder Beatrix ten Cate, mijn vader Theodoor Boers en een onbekend stel op de onderneming Swaroe Boeloeroto te Kediri anno 1930. Wie weet wie het stel is? De foto heb ik helaas niet duidelijker kunnen maken.

 

4) Wie weet waar deze foto is genomen. (Foto dateert uit de eindjaren 1910/beginjaren 1920.) Wie weet wie de twee dames in het midden zijn? Wie weet wie de 2 Chinese heren links zijn? Zij dragen Europese tropenkleding en zullen hoogstwaarschijnlijk of in de cultuur gezeten hebben of een bestuurlijke ambtenaren functie gehad hebben. Ter info: De dame rechts met de 2 jongens zijn: (aangehuwde) tante Constance Pauline Boelen gehuwd met Cesar Philippus Rubay Bouman (Majoor NIL) en de kinderen links Constant Julius Paul Rubay Bouman en rechts Henri Philip Joseph Rubay Bouman. (Tante Pauline is te Den Haag in 1923 gestorven.)

 

 

 

 

 

 

Copyrights imexbo.nl en imexbo.org  | Wilt u contact zoeken? Ga naar Contactformulier.
Top